Ben je op zoek naar een hoofdkussen dat je een echt comfortabele nachtrust bezorgt? Wil je elke ochtend heerlijk uitgerust en vol energie wakker worden? Het aanpasbare hoofdkussen is precies wat je nodig hebt! Dit aanpasbare kussen biedt de perfecte balans tussen ondersteuning en zachtheid, waardoor nekklachten ’s nachts tot het verleden behoren. Bij iedere bestelling ontvang je vandaag een 2e GRATIS! Je hoeft daarvoor niks te doen in de winkelwagen.
Luxe schuimvulling
Dit aanpasbare Bamboo Pillow is gevult met 70% traagschuim vlokken en 30% gewoon schuim. Deze samenstelling van schuim passen zich moeiteloos aan naar de contouren van je hoofd, waardoor je geniet van een gepersonaliseerde slaapervaring.
Naar wens aan te passen
De luxe tijk heeft een rits met daarin een binnentijk, tevens met rits. Hierin zit de schuimvulling waar je naar wens vlokken uit kunt halen om het kussen minder stevig te maken. Als je de perfecte hardheid hebt gevonden wil je nooit meer een ander kussen!
Ademend en anti-allergisch
Zowel de tijk als de vulling zijn anti-allergisch en anti-huisstofmijt voor een gezonde slaapomgeving. Daarnaast is de tijk gemaakt van een ademende stof. Met de unieke snippers blijft er voldoende luchtcirculatie mogelijk. Hierdoor biedt het kussen een heerlijke verkoeling tijdens de warme zomernachten en voelt het nooit klam aan.

EUR 19.95