Deze stijlvolle tafellamp biedt je de flexibiliteit om te kiezen tussen zonne-energie en een oplaadbare kabel. Met een ingebouwde batterij van 1500 mAh geniet je na slechts 6 uur opladen van maar liefst 8 uur licht, zodat je altijd verzekerd bent van verlichting, ongeacht de omstandigheden.
Verstelbare kleurtinten
Of je nu koel wit licht nodig hebt om je te concentreren (6000K), neutraal licht voor dagelijkse bezigheden (4000K) of warm wit licht om te ontspannen (3000K), deze lamp heeft het allemaal. Je past de kleurtemperatuur eenvoudig aan om de perfecte sfeer te creëren.
Compact en lichtgewicht
Met afmetingen van slechts 20x20x29 cm en een gewicht van 409 gram is de Hyundai Lighting Tafellamp Century compact en makkelijk te verplaatsen. Ondanks zijn bescheiden formaat biedt hij krachtige verlichting met 200 lumen en een stralingshoek van 360 graden.
Gebruiksvriendelijke bediening
Deze lamp is niet alleen stijlvol, maar ook super gebruiksvriendelijk. Met het handige trekkoord schakel je de lamp eenvoudig aan en uit, terwijl de dimfunctie je in staat stelt de lichtintensiteit precies naar wens aan te passen.
Hoogwaardig materiaal
Gemaakt van hoogwaardig ABS, is deze lamp zowel duurzaam als elegant. De zwarte en witte afwerking geeft een moderne en stijlvolle uitstraling die perfect past in elk interieur.

EUR 19.95