Met de Taylor Swoden retro cool-touch waterkoker kun je de gewenste temperatuur kiezen voor thee, koffie of melkpoeder; je hebt 5 instelbare temperatuurniveaus van 40-100 graden Celsius; de waterkoker heeft ook een warmhoudfunctie, die uw waterkoker 60minuten lang op de geselecteerde temperatuur warm kan houden; de waterkoker is beschermd tegen droogkoken en oververhitting, zodat u zich geen zorgen hoeft te maken over de veiligheid ervan!
Instelbare temperatuur en warmhoudfunctie
U kunt de waterkoker instellen op de gewenste temperatuur. Er zijn 5 temperatuur-opties: 40??C/70??C/80??C/90??C en 100??C, zo kunt u de perfecte temperatuur instellen voor thee, koffie of fleswater. De waterkoker heeft ook een ‘warmhoudfunctie’ die de geselecteerdetemperatuur tot een uur behoudt.
LED-display met actuele temperatuur
Deze vintage waterkoker heeft een digitaal LED-display met de werkelijke watertemperatuur, zodat u deze kunt gebruiken om de waterkoker op elk gewenst moment te stoppen of te wachten tot deze de gewenste temperatuur heeft bereikt. Het is heel gemakkelijkte gebruiken: de ene knop activeert de waterkoker en de andere activeert de warmhoudfunctie.
Geheugenfunctie
Als u de waterkoker van de basis verwijdert en deze binnen 3 minuten terug op de basis plaatst, blijft deze het oorspronkelijke programma uitvoeren zonder opnieuw te hoeven worden geprogrammeerd, hij heeft ook een geheugenfunctie zodat – wanneer u dezeloskoppelt – de laatst gebruikte temperatuurselectie automatisch toegepast zal worden.
Cool-touch
Met de dubbele roestvrijstalen ge??soleerde wanden van de waterkoker kunt u hem aanraken – zelfs als het water klaar is met koken – zonder dat u zich verbrandt.
Krachtig en energiezuinig
Dankzij de 2200 watt vermogen van de waterkoker kunt u in een paar minuten water koken, wat energie bespaart; de waterkoker heeft een capaciteit van 1,7 liter en kan tot 9 kopjes per keer vullen, wat tijd bespaart. De waterkoker heeft ook een anti-droogkookfunctie, waardoor hij automatisch wordt uitgeschakeld als er geen water in zit.

EUR 32.99